vjenčani program

Da Vam ispunimo san - na Vaš najljepši dan

Once in a while, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairytale.

... Poseban dan o kojem, od malih nogu, svi sanjaju ...

Vjenčani buketi i reveri

Vjenčanje je najposebniji dan u životu svake žene, a u mnoštvu dekorativnih elemenata definitivno najpopularniji je vjenčani buket

dekoracija sale

Uređenje sale prilagođavamo okolnostima prostora, a izboru dekorativnih elemenata pristupamo inspirativno i jedinstveno.

dekoracija automobila

Uređenje automobila prilagođavamo tipu automobila, a dekorativne elemente prilagođavamo Vašim željama.

i sve ostale sitnice koje će Vaš dan učiniti još posebnijim ❤️

Vjenčanje je najposebniji dan u životu svake žene, a u mnoštvu dekorativnih elemenata definitivno najpopularniji je vjenčani buket. Vjenčani buket treba pristajati vjenčanoj haljini, a osim haljine važno je i da se uklapa u stil mladenke. U galeriji buketa su neki od naših radova, a za Vaš poseban dan – u potpunosti se prilagođavamo željama mladenke 🥰

Dekoraciji sale i dekoraciji stola mladenaca pristupamo individualno. Stol mladenaca je uvijek u centru pažnje kao i sami mladenci. Dizajn, vizualni identitet i cvijeće biramo prema godišnjem dobu i Vašoj osobnosti. Uređenje sale prilagođavamo okolnostima prostora, a izboru dekorativnih elemenata pristupamo inspirativno i jedinstveno.

Jedna od faza pripreme vjenčanja je i dekoracija automobila. Dekoracija automobila mora biti u skladu sa vjenčanim buketom i dekoracijom sale. Uređenje automobila prilagođavamo tipu automobila, a dekorativne elemente prilagođavamo Vašim željama.

Trebate pomoć pri organizaciji vjenčanja?

Ispunite vjenčanu kartu i javimo Vam se ubrzo ☺️

0

Cijena dekoracije i aranžiranja vjenčanja ovisi o vrsti i količini cvijeća te tipu aranžmana koji Vam najviše odgovara. Ponuda cvijeća također može varirati ovisno o sezoni cvijeća.

Kontaktirajte nas kako bi dogovorili termin i kako bi nam detaljnije iskazali Vaše želje, potrebe i mogućnosti. 

hrHR